Ik hout ervan is ontstaan vanuit onze passie voor mooie dingen, handwerk en reizen. Het begon met eigen handwerk. Op Ibiza raakten we geïnspireerd door het vele String Art dat we daar zagen, maar eenmaal terug in Nederland was het bijna niet te vinden.
Dave besloot zelf aan de slag te gaan en maakte voor vrienden, familie en eigen gebruik diverse creaties. Hetzelfde gebeurde bij Kimberley met de Macramé producten die we tijdens een reis door Cuba tegenkwamen. We ontdekten dat we niet als enige gecharmeerd waren door deze stijl en begonnen met dromen: over een webshop vol spullen waar we zelf van houden en waarmee we ook anderen denken blij te maken.
Lange tijd bleef het bij dromen. Tot we werden getroffen door de pandemie Corona. Wat voor veel mensen het noodlot leek, was voor ons een moment van bezinning. We besloten dromen waar te gaan maken. We realiseerden een webshop met woonaccessoires en kinderspullen. Belangrijk vinden we dat we bij ieder product oprecht kunnen zeggen: ‘Ik hout ervan’. Lekker Rotterdams, want zo zijn we. Niet alleen in uitspraken, maar ook in onze mentaliteit: hardwerkend en recht door zee. Dat zie je terug in onze aanpak en onze collectie. We investeren in het vinden van mooie, eerlijke producten die bij voorkeur met de hand (maar altijd met aandacht) zijn gemaakt.
Tachtig procent van onze producten is handgemaakt, fairtrade of biologisch. Al onze producten zijn bijzonder. We verkopen merken met een verhaal. Alles wat we verkopen moet eraan bijdragen dat jij je ontspannen en thuis voelt. In onze kindercollectie hebben we daarvoor items geselecteerd die ons leven met twee kleine kinderen een stuk aangenamer maken. Alle woonaccessoires zorgen voor een continu vakantiegevoel.
Of je nu hier bent om even weg te dromen of om iets moois te kopen. We wensen je veel plezier. Wil je graag op de hoogte blijven? Schrijf je dan ook in voor onze mailing.
Liefs, Dave en Kimberley
logo ik hout ervan duurzaam wonen