Bedenktijd
Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na aanmelden van de annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag gecrediteerd. 
Beschadiging of defect 
Mocht bij levering blijken dat het product kapot of beschadigd is meld dit dan binnen 5 dagen aan ons via het retourformulier of stuur een email naar info@ikhoutervan.com.
Retour
Ik hout ervan heeft graag tevreden klanten. Mocht u om wat voor rede uw product retour willen sturen dan is dit uiteraard mogelijk. Hier treft u het retourformulier om uw product retour te sturen. Van ons ontvangt u een retouretiket. Breng het product naar het dichtstbijzijnde drop-off punt. Binnen vijf dagen ontvangt u van ons het geld op uw rekening gestort. Eventuele retourkosten zullen wij in mindering brengen van het aankoopbedrag.
Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@ikhoutervan.com. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.
Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@ikhoutervan.com. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.
Product ruilen?
Wilt u uw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. U kunt hiervoor contact opnemen met info@ikhoutervan.com. Wel draagt u zelf de kosten voor terugzending van het product.” 
Ik heb een verkeerd product besteld! 
Per ongeluk een verkeerd product gekozen? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen. 
Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!
Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen. 
📦 Een Retour aanmelden Geen probleem dat kan hier!
logo ik hout ervan duurzaam wonen